Al bell mig de la terra

En Kalil i el seu pare, que són d'un petit poble de l'Àfrica, han vingut a viure a un poble de la mediterrània i ha vist el mar per primera vegada. Està impressionat i vol explicar-li a la seva germana Ebele, que s'ha quedat al poble amb la seva mare, les coses que vivint en aquest nou lloc, especialment aquesta gran bassa d'aigua que la maravellat. Li envia cartes, i tot i que li costa trobar les paraules procura transmetre-li tots els detalls de la seva aventura. També enyora el seu poble, els sons, les cançons de la seva mare, la sorra del desert,... però, les cartes que envia a la Ebele l'ajuden a sentir, recordar i compartir els descobriments que està fent. 

Amb música de Xavier Pagès i Corella i text de Carlota Subirós Bosch, la cantata "Al bell mig de la Terra" està apunt per facinar-nos i endinsar-nos en nova gran vivència musical amb la dolçor dels sentiments i la sal del mediterrani. 

Un baríton i una actriu condueixen la història perquè nosaltres, com a públic o cantaires, també ens endinsem en aquest procés de descoberta a través de les cartes de Kalil a la Ebele. 

El 17 de juny a les 16.30h serà el dia del gran concert! Ens queda un llarg camí d'assaigs, treball, estudi, esforç, coneixement de la nostra veu, gaudi del cant coral,  i la recompensa d'un concert inoblidable.

Gaudiu d'aquesta gran Cantània 2015!

Maria Puig Ferrer
mestra de música - Escola Vila-romà


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada